Villa för möten och fritid

De fyra olika årstiderna i skärgårdshavet ger gränslösa möjligheter till nya upplevelser. Om det sen är fråga om fritid, en rekreationstillställning för personalen, ett möte eller ett skolningstillfälle.

Villa Bergholmen är en unik helhet med en villa på en egen 4,2 hektar stor ö utanför Dalsbruk i Kimito. Representationsvillans utrymmen, tillsammans med de övriga byggnaderna i det vackra landskapet i skärgårdshavet ger en fantastisk inramning för att arrangera möten, fester, sammankomster och fiske- eller båtutflykter med full service och catering.

Båttransporten från hamnen i Dalsbruk till Villa Bergholmen tar knappa tio minuter. Villan är högklassigt utrustad med alla moderna bekvämligheter; på ön finns bl.a. trådlös internetkontakt samt mobiloperatörers 4G-nät tillgängliga, samt även ett modernt hemmabiosystem.

Helheten med skärgårdsfastigheter är belägen i ärevördiga ”Kekkonenska domäner”, där Finlands berömda, tidigare president Urho Kekkonen brukade fiska tillsammans med sina Sovjetiska gäster, och vilket fiskereportern Arto Kojo har listat som ett av de fantastiska ställena för fiske i sin bok Suomen 100 kalapaikkaa (100 fiskeställen i Finland).
Förbindelserna till Dalsbruk är snabba och avstånden är korta.