Huvila

Huvila kokouksiin ja vapaa-aikaan

Saaristomeren neljä eri vuoden aikaa antaa loputtomasti mahdollisuuksia uusien kokemusten hankkimiseen. Oli sitten kyseessä vapaa-aika, henkilöstön virkistystilaisuus, kokous tai koulutus.

Bergholmen on ainutlaatuinen saarikohde Kemiön Taalintehtaan edustalla. Edustushuvila Villa Bergholmen muine rakennuksineen kauniissa saaristomeren maisemassa mahdollistavat rennon lomanvieton, sekä loistavat puitteet järjestää tasokkaita täydenpalvelun kokouksia, juhlia, tapaamisia ja kalastus sekä veneretkiä catering-palveluineen.

Venekuljetus Taalintehtaan satamasta Bergholmenin saareen kestää vain vajaat kymmenen minuuttia. Huvila on varusteltu korkeatasoisesti kaikilla nykyajan mukavuuksilla; Saaressa on mm. käytössä langaton internet-yhteys, matkapuhelinoperaattoreiden 4G-verkot sekä monipuolinen viihdelaitteisto. Majoituskapasiteetti Villa Bergholmen 8 henkilöä. Metsästys ja vierasmaja 5 henkilöä. Rantasauna 3 henkilöä.

Saarikiinteistökokonaisuus sijaitsee maineikkaalla “Kekkosen kulmalla”, jolla aikoinaan Presidentti Urho Kekkonen uitti siimoja Neuvostovieraiden kanssa, ja jonka kalastustoimittaja Arto Kojo on listannut kirjassaan Suomen 100 kalapaikkaa loistavaksi kohteeksi.

Taalintehdas sijaitsee nopeiden yhteyksien ja lyhyiden välimatkojen päässä.